Famille Mary/Gélules Gelée Royale Bio/Био Пчелно млечице/1500 mg/60 капсули

Famille Mary/Gélules Gelée Royale Bio/Био Пчелно млечице/1500 mg/60 капсули

39.90 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001118
Наличност: В наличност
Прегледан 633 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Famille Mary® Gélules Gelée Royale Bio 1500 mg / Био Пчелно млечице е хранителна добавка на френската компания Famille Mary. Ценен източник на витамини B3 и B5 и други полезни за здравето хранителни вещества, този продукт допринася за поддържане на жизнеността и тонуса на организма.

 

Хранителната добавка съдържа сертифицирано органично лиофилизирано пчелно млечице, чието качество е гарантирано от анализи, извършени в независими лаборатории. Лиофилизираната форма на продукта е получена чрез отстраняване на водата чрез изпаряване при ниска температура и ниско налягане. Този процес позволява да се запазят основните хранителни вещества на прясното пчелно млечице.

 

Какви са ползите от органичното пчелно млечице?

 

-       Допринася за повишаване на общата жизненост на организма във всички възрасти;

-       Стимулиращо, ободряващо и еуфорично действие;

-       Насърчава усещането за благополучие;

-       Подобрява устойчивостта на тялото на умора и стрес;

-       Помага за поддържане на здравето и красивия външен вид на кожата и косата;

-       Повишава устойчивостта на студ, стимулира апетита, насърчава доброто настроение;

-       Неутрализира чувството на безпокойство.

 

Здравословни ползи:

 

Пчелното млечице е хранителна субстанция, произведена от млади пчели кърмачки. Богато е на протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали. То съдържа значителни количества аминокиселини, които са важни за растежа и възпроизводството на клетките. Това „пчелно гориво“ притежава различни биологични свойства и има антиоксидантни, антибактериални, имуностимулиращи и противотуморни свойства.

 

Пчелното млечице има дълга история в традиционната медицина поради своите забележителни здравословни свойства. Повечето мастни киселини в продукта са средноверижни мастни киселини. Има някои доказателства, че тези липиди са полезни като инхибитори на растежа на неоплазми, модулатори на имунната система, алтернативни терапии за менопауза, защита срещу стареене на кожата и много други.

 

      Помага при заздравяване на рани

Медът отдавна е известен като помощно средство при заздравяване на рани. Проучванията разкриват, че има и важни ползи от пчелното млечице за кожата, особено за заздравяването на рани. Може да подобри заздравяването на съединителната тъкан чрез подпомагане на производството на колаген и други влакна. Изглежда също, че променя нивата на различни липиди, участващи в процеса на зарастване на рани.

 

      Подобрява мъжкото безплодие

Пчелното млечице може да е от полза за мъжкия фертилитет по няколко начина. То увеличава броят на сперматозоидите, техните подвижност, жизнеспособност и зрялост, както и целостта на ДНК-молекулите, които те носят. Пчелният продукт оптимизира параметрите на спермата и нивата на тестостерон при мъжете.

 

      Поддържа метаболитното и сърдечно-съдовото здраве

Пчелното млечице понижава стойностите на артериалното кръвно налягане и нивата на холестерола, но също така и намалява възпалението в организма. То е в състояние да осигури антиоксидантни ефекти, които противодействат на инсулиновата резистентност и оксидативния стрес - основните фактори за появата на метаболитни проблеми. Освен това пчелният продукт може да намали реабсорбцията на холестерола в храносмилателния тракт.

 

      Помага за редуциране на симптомите, причинени от редица неоплазми

Пчелното млечице може да подпомогне лечението на пациенти, получаващи лъчетерапия и химиотерапия. В комбинация със стандартна терапия е доказано, че подобрява симптомите на мукозит - състояние, което причинява болка и възпаление на устата или червата.

Пчелното млечице инхибира клетъчната пролиферация и стимулира апоптозата в различни видове злокачествени клетки.

 Съставки: Лиофилизирано пчелно млечице**; Малтодекстрин**; Капсула от растителен произход (получена от HPMC целулоза).

**Съставки от биологично земеделие.

Не съдържа: изкуствени подсладители, оцветители и консерванти.           

Приложение: Допринася за общата жизненост на всички възрасти. Има стимулиращо и ободряващо действие. Насърчава усещането за благополучие. Помага за оптимизиране  на физическото и интелектуалното представяне. Помага за подобряване на устойчивостта на умора. Подпомага  поддържането на красива кожа  и  красива коса. Повишава  устойчивостта на студ, стимулира апетита, насърчава доброто настроение.

Забележка: Посоченият препоръчителен дневен прием не трябва да се превишава. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: Приемайте по 2 капсули на ден с чаша вода, за предпочитане сутрин. 30 дневна програма. 2 капсули съдържат 500 mg лиофилизирано пчелно млечице, тоест 1500 mg в еквивалент на чисто пчелно млечице. За максимални ползи ви съветваме да направите 2-месечна програма.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина, на недостъпно за деца място!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Famille Mary, Moulin de Beau Rivage 49450 Saint André de la Marche, Франция