Famille Mary/Miels De France/СЕЛЕКЦИЯ ОТ ПЧЕЛНИ МЕДОВЕ ОТ ФРАНЦИЯ/4броя/240 g

Famille Mary/Miels De France/СЕЛЕКЦИЯ ОТ ПЧЕЛНИ МЕДОВЕ ОТ ФРАНЦИЯ/4броя/240 g

37.18 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001120
Наличност: В наличност
Прегледан 666 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Френската медоносна къща Famille Mary представя селекция от четири бурканчета, пълни с висококачествен пчелен мед. Френската компанията има дългогодишен опит в производството на мед, пчелно млечице, прополис, цветен прашец, хранителни добавки и козметични продукти. От 1921 г. Famille Mary предлага богата гама от висококачествени пчелни продукти с гаранция за чистота, потвърдена чрез многобройни лабораторни анализи.

 

Miels De France е колекция от четири избрани продукта на френската компания Famille Mary. Секцията от медове е прекрасна идея за подарък, с който да зарадвате семейството си, близки и приятели, а защо не и самите себе си!

 

Какви вкусове и аромати включва селекцията от френски пчелни медове?

 

      Miel de montagne de Haute Savoie/Планински пчелен мед от Савоа (Франция)

Това е пчелен мед, който стимулира имунитета и подпомага енергийния баланс на организма. Този планински мед се събира на голяма надморска височина - в Савоа (Савоя), област в западната част на Алпите, която се характеризира с богато разнообразие от медоносни растения. Той има светъл цвят, силен аромат и богат вкус. Притежава антибактериални, имуностимулиращи, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Съдържа въглехидрати, аминокиселини, манган, флуор, хром, калций, желязо, никел, мед, цинк, витамин С, витамини от група В, витамин К и Е, РР и други.

 

      Miel de chataignier des lands Girondines/Пчелен мед от кестени от Жирондинското блато (Франция)

Пчелен мед, който детоксикира организма и пречиства кръвта.

Miel de chataignier des lands Girondines е пчелен мед, който се събира от района на Аквитания и Жирондинското блато. Този мед се характеризира с тъмен цвят и има леко тръпчив вкус, който бързо става любим на всички любители на меда. Той оказва силна подкрепа на имунната система и има мощен антибактериален и противовъзпалителен ефект върху организма. Съдържа калий, калций, желязо, натрий, флуор, мед, цинк, фосфор, магнезий, манган, йод, витамин С, витамини от група В, К, Е, РР, фитонициди, флавоноиди, липиди, алкалоиди и други.

 

      Miel de lavande du Luberon/Пчелен мед от лавандула от Люберон (Франция)

 

Пчелен мед, който релаксира нервната система и подобрява качеството на съня.

Miel de lavande du Luberon е мед, произхождащ от Люберон, район в сърцето на Прованс. Този омаен лавандулов мед има неустоим аромат на лавандула, характеризира се с златист цвят и наситен вкус. Той притежава силно успокояващо действие и регулира нервната система като осигурява добър и спокоен сън. Има диуретичен и детоксикиращ ефект върху организма и спомага за извеждането на излишните течности и натрупаните токсини от тялото.

 

      Miel des forets d’Anjoy/Пчелен мед от горски билки от Анжу (Франция)

Пчелен мед, който помага при респираторни проблеми и облекчава симптомите на настинка и грип.

Този полифлорен мед произхожда от историческата област Анжу в Западна Франция. Пчелният продукт притежава деликатен аромат и има златисто-бежов цвят. Отличава се с приятен билков аромат и вкус. Този горски мед съдържа въглехидрати, аминокиселини, минерали като манган, флуор, хром, калций, желязо, никел, мед, цинк, както и витамини С, представители на група В, К, Е, РР и други.

 СЪДЪРЖА:

Miel de montagne de Haute Savoie 60 g

Планински пчелен мед от Савоа (Франция)

 

Miel de chataignier des lands Girondines 60 g

Пчелен мед от кестени от Жирондинското блато (Франция)

 

Miel de lavande du Luberon 60 g

Пчелен мед от лавандула от Люберон (Франция)

 
Miel des forets d’Anjoy 60 g

Пчелен мед от горски билки от Анжу (Франция)

От 1921 г. Famille Mary предлага богат избор на най-добрите чисти медове, с гарантиран лабораторен анализ.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Famille Mary, Франция