NIVEA / НИВЕА КОМПЛЕКТ ACTIVE YOU ДЕЗОДОРАНТ B&W ORIGINAL 150МЛ + ДУШ ГЕЛ ACTIVE 250МЛ

NIVEA / НИВЕА КОМПЛЕКТ ACTIVE YOU ДЕЗОДОРАНТ B&W ORIGINAL 150МЛ + ДУШ ГЕЛ ACTIVE 250МЛ

15.86 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 93371
Наличност: В наличност
Прегледан 50 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

NIVEA / НИВЕА КОМПЛЕКТ ACTIVE YOU ДЕЗОДОРАНТ B&W ORIGINAL 150МЛ + ДУШ ГЕЛ ACTIVE 250МЛ


Комплектът съдържа: Nivea Men Black & White Invisible Original Дезодорант спрей против изпотяване за мъже 150 мл 1 бр + Nivea Men Active Clean Душ-гел за мъже с активен въглен 250 мл 1 бр.

Nivea Men Black & White Invisible Original Дезодорант спрей против изпотяване за мъже 150 мл

Nivea Men Black & White Invisible Original Deo Spray e дезодорант от ново поколение, който е разработен съвместно с експерти по текстила, за да осигури мощна защита от изпотяване без риск от бели следи и поява на жълти петна по дрехите. Бялото оставя бяло, черното остава черно за по-дълъг период от време. Специалната формула защитава от изпотяване в продължение на 48ч. и подпомага запазването на естествените цветове на дрехите. Срещу белите петна се използва специална технология, с която алуминиевите соли се разтварят в емулсия и са обвити в замаскиращи масла, които правят остатъците невидими. За да се предотврати образуването на жълти петна се разчита на иновативна технология, която съдържа специална съставка против образуването на петна. Тази съставка не позволява на компонентите на петното да проникнат в тъканите и по този начин те остават на повърхността им. След това могат лесно да бъдат премахнати в пералнята. Нивеа Мен Блек & Уайт Инвизибъл Ориджинъл Дезодорант спрей против изпотяване за мъже предлага невидима защита, която не оставя следи. Разработени & одобрени от института по текстил “Hohenstein International Textile Institute”. Подходящ за всеки тип кожа. Продуктът е без алкохол и оцветители. Дерматологично тестван продукт.

Nivea Men Active Clean Душ-гел за мъже с активен въглен 250 мл

Nivea Men Active Clean Shower Gеl е душ-гел за мъже, който е подходящ за тяло, лице и коса. Иновативната формула съдържа активен въглен, който действа като магнит за замърсяванията. Нивеа Мен Актив Клийн Душ-гел за мъже с активен въглен почиства ефективно без да изсушава и запазва кожата хидратирана и мека. Леката консистенция се превръща в деликатна пяна, грижовна както към тялото, така и към лицето и косата. Изразеният мъжествен аромат създава дълготрайно усещане за чистота и свежест и зарежда с енергия. Подходящ за ежедневна употреба. Дерматологично тестван продукт.