NIVEA SUN / НИВЕА СЪН PROTECT&BRONZE СПРЕЙ SPF 20 200МЛ

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН PROTECT&BRONZE СПРЕЙ SPF 20 200МЛ

18.32 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 34513
Наличност: В наличност
Прегледан 782 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН PROTECT&BRONZE СПРЕЙ SPF 20 200МЛ


Nivea Sun Protect and Bronze Spray SPF20 е слънцезащитен спрей за активиране на тена, който осигурява надеждна защита от вредното влияние на слънчевите лъчи, предотвратява преждевременното стареене и подпомага естествения процес на почерняване на кожата за красив естествен тен. Иновативната му формула съдържа растителни екстракти, които подпомагат естественото производство на меланин в кожата и осигуряват равномерен, естествен тен. Формулата на продукта е лека, хидратираща, с висока UVA и UVB филтърна система, която защитава кожата след нанасяне. Нивеа Сън Протект & Бронз Слънцезащитен спрей за активиране на тена SPF20 е подходящ за всеки тип кожа. Водоустойчив. Продуктът е произведен в съответствие с нормите на Европейския съюз и е съобразен с всички Европейски изисквания за UVA защита. Не съдържа автобронзанти. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. 

Серията Nivea Sun предлага цялостна защита от вредното въздействие на слънцето за всеки тип кожа. Продуктите осигуряват ефикасна UVA/UVB защита за лицето и тялото, като са съобразени с нуждите на различните типове кожа. Всички продукти са клинично и дерматологично тествани и са едновременно високоефективни и се понасят добре от кожата.

NIVEA (Нивеа/Нивея) е една от козметичните марки, ползващи се с най-голямо доверие за грижа за кожата. Всичко започва през 1911, когато се появява първия крем за грижа за кожата - NIVEA. От самото начало, целта на на създателя на козметичната марка Нивеа, др. Тропловиц, била да разработва висококачествени продукти, които да бъдат достъпни за всички. С богатия  асортимент на NIVEA и продукти, отговарящи на всички нужди на кожата, визията му се превръща в реалност. И така вече повече от 100 години. За NIVEA кожата винаги е на първо място. Повече от 100 години търсят най-добрите, най-безопасните и най-ефективните формули за грижа за кожата. Като един от водещите експерти в тази област, с най-съвременните изследователски центрове, компанията е отдадена на хората и естествената красота и здрав вид на човешката кожа. Грижата за околната среда е естествено следствие от техният ангажимент за безопасна, нежна и ефективна грижа за кожата. Компанията се стреми да използва съставки от източници, които израстват отново или се саморегенерират. Философията й за опаковане е „намали, използвай пак, рециклирай“, като продължават да развиват производствените си методи и опаковки, за да пестят енергия, суровини и емисии. Всички продукти на NIVEA се създават с внимание и грижа.

Производител: Beiersdorf AG, D-20245 Hamburg, Germany.