NIVEA SUN / НИВЕА СЪН PROTECT & DRY TOUCH СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ SPF30+ 200МЛ

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН PROTECT & DRY TOUCH СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ SPF30+ 200МЛ

19.99 лв. 24.99 лв.
- 20%
НАМАЛЕНИЕ
-20%
Период на промоцията от 01.07.2024 до 31.07.2024
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 34575
Наличност: В наличност
Прегледан 1193 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

NIVEA SUN / НИВЕА СЪН PROTECT & DRY TOUCH СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ SPF30+ 200МЛ

Nivea Sun Protect & Dry Touch Body Spray SPF30 e слънцезщитен спрей за тяло, който защитава от вредното влияние на слънчевите лъчи и освежава кожата. Подходящ за всеки тип кожа. Нивеа Сън Протект & Драй Тач Слънцезащитен спрей за тяло SPF30 има приятен охлаждащ ефект за дълготраен комфорт на цялото тяло. Водоустойчив. Има немазна и прозрачна текстура, абсорбираща се бързо и не оставяща следи. Продуктът е произведен в съответствие с нормите на Европейския съюз и е съобразен с всички Европейски изисквания за UVA защита. Без парабени. Дерматологично тестван продукт. 

Серията Nivea Sun предлага цялостна защита от вредното въздействие на слънцето за всеки тип кожа. Продуктите осигуряват ефикасна UVA/UVB защита за лицето и тялото, като са съобразени с нуждите на различните типове кожа. Всички продукти са клинично и дерматологично тествани и са едновременно високоефективни и се понасят добре от кожата.

NIVEA (Нивеа/Нивея) е една от козметичните марки, ползващи се с най-голямо доверие за грижа за кожата. Всичко започва през 1911, когато се появява първия крем за грижа за кожата - NIVEA. От самото начало, целта на на създателя на козметичната марка Нивеа, др. Тропловиц, била да разработва висококачествени продукти, които да бъдат достъпни за всички. С богатия  асортимент на NIVEA и продукти, отговарящи на всички нужди на кожата, визията му се превръща в реалност. И така вече повече от 100 години. За NIVEA кожата винаги е на първо място. Повече от 100 години търсят най-добрите, най-безопасните и най-ефективните формули за грижа за кожата. Като един от водещите експерти в тази област, с най-съвременните изследователски центрове, компанията е отдадена на хората и естествената красота и здрав вид на човешката кожа. Грижата за околната среда е естествено следствие от техният ангажимент за безопасна, нежна и ефективна грижа за кожата. Компанията се стреми да използва съставки от източници, които израстват отново или се саморегенерират. Философията й за опаковане е „намали, използвай пак, рециклирай“, като продължават да развиват производствените си методи и опаковки, за да пестят енергия, суровини и емисии. Всички продукти на NIVEA се създават с внимание и грижа.