NUTRICOST BETAINE ANHYDROUS TRIMET HYLGLYCINE (TMG)/ БЕТАИН АНХРИДИД 120 КАПСУЛИ

NUTRICOST BETAINE ANHYDROUS TRIMET HYLGLYCINE (TMG)/ БЕТАИН АНХРИДИД 120 КАПСУЛИ

38.40 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001399
Наличност: В наличност
Прегледан 768 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Betaine Anhydrous Trimethylglycine (TMG) / Бетаин анхидрид (Триметил глицин), 120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Продуктът не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане нормални нива на хомоцистеин в кръвта.

 

Бетаин анхидрид (триметилглицин) е важно съединение, което се произвежда естествено от човешкото тяло. Предлага се и като хранителна добавка, която се използва за подобряване на спортните постижения и допринася за поддържане на здравето на сърцето и черния дроб.

 

TMG е съединение, което се състои от глицин, към който има три прикрепени метилови групи. Притежава много потенциални ползи за здравето, включително способността да подобрява функционирането на сърцето, да повишава спортните постижения, да насърчава здравословни нива на инсулин в кръвта и да предпазва организма от развитие на депресия.

 

Здравословни ползи:

 

      Може да понижи нивата на хомоцистеин, за да подобри здравето на сърцето

TMG може да намали кръвните нива на хомоцистеин - вид аминокиселина, намираща се в кръвта. Твърде високите нива на това съединение могат да увеличат риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания. TMG понижава нивата на хомоцистеин, без да оказва отрицателно въздействие върху други аспекти на здравето, включително артериалното кръвно налягане или нивата на триглицериди в кръвта.

 

      Може да подобри спортните постижения

TMG добавките подобряват издръжливостта и представянето при различни спортни упражнения. Бетаин анхидрид подобрява структурата на тялото, намалява умората, стимулира производството на протеини и увеличава синтеза на креатин - съединение, което осигурява енергия на мускулните клетки.

 

      Може да предотврати развитието на инсулиновата резистентност

Добавките с TMG могат да подобрят инсулиновата резистентност - състояние, което нарушава способността на тялото да използва хормона инсулин, за да регулира нивата на кръвната захар. Приемът на TMG подобрява метаболизма на мазнините и намалява инсулиновата резистентност.

 

      Може да подобри симптомите на депресия

Някои изследвания показват, че приемът на TMG може да подобри ефективността на някои видове антидепресанти. Тази добавка може също да окаже ефект върху симптомите на депресия и тревожност. Това е така, защото тези състояния често са свързани с повишено ниво на хомоцистеин, а приемът на TMG води до неговото понижаване.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:                    (в 2 капс.)         (дн.доза)

Бетаин анхидрид              1500 mg             1500 mg

(триметил глицин) (TMG)

Желатинова капсула, магнезиев стеарат (от растителен източник).

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане нормални нива на хомоцистеин в кръвта.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули  дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA