NUTRICOST BORIC ACID / БОРНА КИСЕЛИНА 600 МГ 30 ВАГИНАЛНИ КАПСУЛИ

NUTRICOST BORIC ACID / БОРНА КИСЕЛИНА 600 МГ 30 ВАГИНАЛНИ КАПСУЛИ

32.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001382
Наличност: В наличност
Прегледан 51 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

 

Boric Acid / Борна киселина 600 mg, 30 вагинални капсули, e продукт на американската компания Nutricost. Не съдържа ГМО и е предназначена за интравагинално приложение. Продуктът насърчава оптималния киселинен баланс във влагалището. Използва се за лечение на гъбични инфекции на влагалището и за облекчаване на симптоми като сърбеж и парене.

 

Борната киселина е естествена киселина, която се използва за облекчаване на вагинални инфекции. Тези инфекции могат да причинят неприятни симптоми като парене, сърбеж и зачервявания. Доказано е, че само една капсула, поставена във влагалището преди лягане за период от 7-14 дни, значително намалява симптомите на вагинални инфекции.

 

Ползи от употребата на борна киселина:

  • Балансира вагиналното pH;
  • Подпомага поддържането на нормалното женско здраве;
  • Облекчава различни симптоми като дразнене, сухота, сърбеж и други;
  • Притежава противогъбични и антимикробни свойства.

 

Употребата на Boric Acid / Борна киселина се препоръчва при:

      Вагинални гъбични инфекции (кандидоза);

      Бактериална вагиноза;

      Различни вагинални неразположения.

 

Борната киселина е водоразтворимо съединение, съдържащо кислород, бор и водород. Тя е естествено съединение с противогъбични, антибактериални и антивирусни свойства. Тя насърчава правилния киселинен баланс във влагалището. Използва се за лечение на гъбични инфекции и за облекчаване на симптоми като сърбеж и парене. Супозиториите са безопасен и ефективен начин за лечение на вагинални гъбични инфекции.

 

Борната киселина се използва за лечение на вагинални инфекции повече от 100 години. Супозиториите могат да помогнат за облекчаване на симптомите на сърбеж и парене при инфекции, причинени от по-рядко срещани гъбични щамове. Борната киселина подпомага лечението на инфекции както с Candida albicans, така с по-устойчивите щамове Candida glabrata или ли Candida tropicalis.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:             (в 1 капс.)       (дн.доза) 

Борна киселина         600 mg           600 mg

Хипромелозна капсула (целулоза).

Не съдържа: ГМО.

Забележка: Само за интравагинално приложение. Не поглъщайте.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 вагинална капсула, вечер преди сън.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA