NUTRICOST L-PHENYANINE / Л-ФЕНИЛАНИН 180 КАПСУЛИ

NUTRICOST L-PHENYANINE / Л-ФЕНИЛАНИН 180 КАПСУЛИ

48.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001400
Наличност: В наличност
Прегледан 634 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

L-Phenylanine / Л-Фениланин, 180 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Продуктът не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържането на нормалното състояние на тъкани, мускули и сухожилия.

 

L-фениланинът участва в производството на невротрансмитерите норадреналин и допамин, които са от съществено значение за правилното функциониране на главния мозък и цялата нервна система. Фенилаланинът също така подпомага производството на пигмента меланин, който придава цвета на кожата, косата и очите.

 

Подобно на други аминокиселини като L-аланин, аргинин и левцин, фенилаланинът се счита за важен градивен елемент, който се използва за образуването на протеините, от които тялото се нуждае, за да функционира правилно. Тъй като се счита за „основен“, тялото не е в състояние да го произвежда само и вместо това трябва да го получи чрез храна или допълнителни източници.

 

Тази аминокиселина се използва за производството на много други важни съединения, включително тирозин, допамин, норадреналин и адреналин. Нови изследвания показват също, че тази ключова аминокиселина може да играе роля в лечението на различни състояния, включително депресия, болест на Паркинсон и хронична болка.

 

Здравословни ползи:

 

      Използва се за производство на други съединения

Подобно на други аминокиселини, фенилаланинът играе жизненоважна роля в производството на други ключови съединения, които са от особено значение за здравето. Дефицитът на тази важна аминокиселина може да причини различни симптоми, включително объркване, депресия, загуба на памет и ниски нива на енергия.

 

      Може да намали симптомите на депресия

Едно от предимствата на L-фенилаланина е способността му да подобрява настроението и да предпазва организма от развитие на депресия. Някои проучвания са установили, че има мощни свойства и спомага за повишаване на настроението.

 

      Облекчава хроничната болка

Фенилаланинът може да действа като естествено болкоуспокояващо средство и спомага за намаляване и справяне с хроничната болка. Той има аналгетични свойства и е ефективен при намаляването на болката чрез запазване на активността на специфични ендорфини в главния мозък.

 

      Може да насърчи намаляването на телесната маса

L-фенилаланинът спомага за намаляването на приема на храна и повишаването на нивата на холецистокинин - хормон, който стимулира храносмилането и подпомага поддържането на апетита под контрол.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:         (в 1 капс.)       (дн.доза) 

Л-Фениланин       500 mg           500 mg

Оризово брашно, желатинова капсула, магнезиев стеарат (от растителен източник).

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане нормалното състояние на тъкани, мускулите и сухожилията.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA