Nutricost/Sceletium Tortuosum/Сцелетиум/60 капсули

Nutricost/Sceletium Tortuosum/Сцелетиум/60 капсули

96.00 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001334
Наличност: В наличност
Прегледан 524 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Sceletium Tortuosum / Скелетиум,  60 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва Скелетиум /Sceletium tortuosum/. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на нормалното функциониране на нервната система.

 

Скелетиум е растение от семейство Mesembryanthemaceae (сукуленти), което се използва за приготвяне на билкови хранителни добавки. Традиционно се използва за борба с негативните ефекти от стреса и тревожността.

 

Растението Скелетиум има успокояващ ефект и подобрява настроението. Фитохимичният профил на S. tortuosum идентифицира психоактивни съединения, които намаляват тревожността и насърчават спокойствието. Активните съединения в растението - мезембрин, мезембренон, мезембренол, тортуозамин и ченай, имат антимикробни, противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти.

 

Здравословни ползи от приемът на Скелетиум /Sceletium tortuosum/:

 

      Може да спомогне за облекчаване на тревожността или стреса

Скелетиум насърчава релаксацията и облекчава симптомите на тревожност, чувството на напрежение, безпокойство и стрес. Растението може да насърчи чувството за благополучие.

 

      Помага при лечение на депресия

Скелетиум притежава и антидепресивни ефекти, включително при хора, страдащи от тежка депресия и/или болка, свързана с депресия.

 

      Подобрява енергийния баланс и предотвратява развитието на умора

Скелетиум може да намали стреса и да успокои тялото и ума. Растението потенциално може да подпомогне добрия сън и да снабди организма с повече енергия през деня.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

 

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

Съставки:                    (в 1 капс.)           (дн.доза)

Zembrin®                          25 mg                  25 mg

 /Sceletium tortuosum/ Сцелетиум (въздушни части)

Хипромелозна капсула, магнезиев стеарат (от растителен източник).

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане нормалното функциониране на нервната система.

Забележка: При бременност, кърменe, прием на медикаменти, антидепресанти и/или други лекарства за тревожност, се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA