Nutricost/Serrapeptase/Серапептаза/120 капсули

Nutricost/Serrapeptase/Серапептаза/120 капсули

76.80 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001343
Наличност: В наличност
Прегледан 563 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Serrapeptase / Серапептаза,  120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва серапептаза в оптимална доза за една капсула 120.000 SPU. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за нормалното функциониране на организма. Действа благоприятно върху кръвоносната система.

 

Серапептаза е протеолитичен ензим, който се използва в Япония и Европа от десетилетия при различни състояния, свързани с болка и възпаление. Произвежда се от бактерии в храносмилателния тракт на копринените буби и позволява на новопоявилия се молец да смила и разтваря своя пашкул.

 

Хранителното вещество има способността да намалява риска от развитие на инфекции, да предотвратява образуването на кръвни съсиреци и да подпомага оздравителния процес при някои респираторни заболявания.

 

Здравословни ползи:

 

      Може да намали възпалението

Серапептаза се използва най-често за намаляване на възпалението - естествена реакция на тялото към наранявания и инфекции от различен произход. Смята се, че ензимът намалява възпалителните клетки на засегнатото място.

 

      Редуцира болката

Доказано е, че серапептазата намалява болката чрез инхибиране на съединения, които я предизвикват. Ензимът може да облекчи болката при хора с определени възпалителни заболявания на ушите, носа и гърлото. Може да бъде от полза и при леки следоперативни стоматологични операции.

 

      Може да предотврати развитието на инфекции

Серапептазата може да намали риска от развитие на бактериални инфекции чрез унищожаване или инхибиране на образуването на бактериални биофилми. Доказано е, че подобрява ефективността на антибиотиците, използвани за лечение на S. Aureus, при изследвания в епруветки и животни.

 

      Може да разтваря кръвни съсиреци

Серапептазата може да бъде от полза при лечението на атеросклероза - състояние, при което плака се натрупва върху стената на артериите. Действа чрез разграждане на мъртва или увредена тъкан, както и фибринови молекули. Това позволява на серапептазата да разтваря кръвни съсиреци, които могат да доведат до инсулт или инфаркт.

 

      Полезна е при хронични респираторни заболявания

Серапептазата може да бъде полезна за хора с хронични респираторни заболявания чрез увеличаване на отделянето на слуз и намаляване на възпалението на дихателните пътища.

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

 

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 

 Съставки:                        (в 1 капс.)                 (дн.доза) 

Серапептаза                 120.000 SPU           120.000 SPU

Оризово брашно, хипромелозна капсула, малтодекстрин.

Съдържа: Подсладител.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното  функциониране на организма и стомашно-чревния тракт.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA