NUTRICOST SERRAPETASE/ СЕРАПЕПТАЗА 40000 SP 120 КАПСУЛИ

NUTRICOST SERRAPETASE/ СЕРАПЕПТАЗА 40000 SP 120 КАПСУЛИ

54.40 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001391
Наличност: Временно изчерпан
Прегледан 452 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!
Продуктът е временно изчерпан.
При поръчка ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на наличности и цени!


Описание на продукта

Serrapeptase/ Серапептаза 40000 SPU,  120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва серапептаза в оптимална доза за една капсула 40000 SPU. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за нормалното функциониране на организма и действа благоприятно върху кръвоносната система.

 

Серапептаза е протеолитичен ензим, който се използва в Япония и Европа от десетилетия при различни състояния, свързани с болка и възпаление. Произвежда се от бактерии в храносмилателния тракт на копринените буби и позволява на новопоявилия се молец да смила и разтваря своя пашкул. 

 

Хранителното вещество има способността да намалява риска от развитие на инфекции, да предотвратява образуването на кръвни съсиреци и да подпомага оздравителния процес при някои респираторни заболявания. 

 

Здравословни ползи:

 

·       Може да намали възпалението

Серапептаза се използва най-често за намаляване на възпалението - естествена реакция на тялото към наранявания и инфекции от различен произход. Смята се, че ензимът намалява възпалителните клетки на засегнатото място.

 

·       Намалява болката

Доказано е, че серапептаза намалява болката чрез инхибиране на съединения, предизвикващи болка. Ензимът може да облекчи болката при хора с определени възпалителни заболявания на ушите, носа и гърлото. Може да бъде от полза и при леки следоперативни стоматологични операции.

 

·       Може да предотврати развитието на инфекции

Серапептаза може да намали риска от развитие на бактериални инфекции чрез унищожаване или инхибиране на образуването на бактериални биофилми. В лабораторни условия е доказано, че подобрява ефективността на антибиотиците, използвани за лечение на S. aureus.

 

·       Може да разтваря кръвни съсиреци

Серапептаза може да бъде от полза при лечението на атеросклероза - състояние, при което плаки се натрупват върху стената на артериите. Действа чрез разграждане на мъртва или увредена тъкан и фибрин. Това позволява на серапептазата да разтваря кръвни съсиреци, които могат да доведат до инсулт или инфаркт.

 

·       Полезна е при хронични респираторни заболявания

Серапептаза може да бъде полезна за хора с хронични респираторни заболявания чрез увеличаване на отделянето на слуз и намаляване на възпалението на дихателните пътища.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:                        (в 1 капс.)                 (дн.доза) 

Серапептаза                    40.000 SPU             40.000 SPU

Оризово брашно, хипромелозна капсула, малтодекстрин.

Съдържа: Подсладител.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното  функциониране на организма и стомашно-чревния тракт.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA