WEBBER NATURALS/ The right Fibre 4®/ IBS Intestinal Discomfort/ 150 g прах

WEBBER NATURALS/ The right Fibre 4®/ IBS Intestinal Discomfort/ 150 g прах

48.29 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: xxx
Наличност: В наличност
Прегледан 467 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

The right Fibre 4® IBS Intestinal Discomfort

Хранителна добавка, 150 g пудра, 30 дози

 

The right Fibre 4® IBS Intestinal Discomfort на канадската компания Webber Naturals е формулиран специално за хора със синдром на раздразненото черво (IBS) за поддържане здравето на стомашно-чревния тракт, както и нормален гликемичен индекс.

 

The right Fibre 4® IBS Intestinal Discomfort предлага удобен начин да увеличите дневния си прием на фибри, без риск от храносмилателен дискомфорт. Изцяло натурален и без ГМО, продукта съдържа зърна от гуар, източник на базирани на галактоманан разтворими фибри, които са с ниско съдържание на FODMAP.

 

 

Основни ползи:

 

·         Истински регулиращи разтворими фибри, клинично признати за облекчаване на симптомите, свързани със синдрома на раздразнените черва (IBS).

·         Спомага за подобряване на чревния мотилитет, както при запек, така и при диария.

·         Помага за облекчаване на стомашно-чревни симптоми, свързани със синдрома на раздразнените черва (IBS), включително метеоризъм, подуване на корема, диспепсия и променени навици на червата.

·         Допринася за намаляване на гликемичния отговор и гликемичния индекс.

 

 

 

 

Ползи за здравето от зърната Гуар

 

Гума гуар е гелообразуващо влакно от семената на растението гуар /Cyamopsis tetragonoloba/. Често се използва в хранително-вкусовата промишленост за сгъстяване на храни. Спомага за нормализиране на съдържанието на влага в изпражненията, абсорбира излишната течност при диария и омекотява изпражненията при запек. Също така допринася за намаляване на количеството холестерол и захар, които се абсорбират в червата.

 

 

The right Fibre 4® IBS Intestinal Discomfort е подходящ за вегани и вегетарианци и не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки и ГМО.

 Съставки:                    (в 1 м. лъжичка / 5 g)             дн.доза (2 м.л. / 10 g)

Fibre4®                                      5 g                                          10 g

   (частично хидролизирана гума гуар органик)

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци. Органик.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на гастроинтестиналния тракт , както и за поддържане на нормален гликемичен индекс.

Забележка: Aко страдате от трудно контролиран диабет, използвате лекарства за регулиране на чревната перисталтика (лоперамид, опиоиди), имате абдоминална болка, кървава диария

се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.   Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 мерителна лъжичка 1-2 пъти дневно, разтворена в 250 ml вода.

Мерителната лъжичка е приложена в опаковката.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: WN Pharmaceuticals LTD, Canada