WEBBER NATURALS/ Ултра Калций 650 mg/ 280 таблетки

WEBBER NATURALS/ Ултра Калций 650 mg/ 280 таблетки

45.75 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001744
Наличност: В наличност
Прегледан 467 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

УЛТРА КАЛЦИЙ 650 mg

Ultra Calcium

Хранителна добавка, 280 таблетки

 

Ultra Calcium на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт допринасящ за намаляване на риска от остеопороза.

Основни ползи:

·         Спомага за намаляване на риска от остеопороза, когато се комбинира със здравословна диета и редовни упражнения.

·         Насърчава здравето на костите и зъбите.

·         Подпомага имунната функция.

·         Благоприятства за поддържането на нормална мускулна функция.

·         Съдейства за предотвратяване на калциев дефицит.

 

Ultra Calcium на Webber Naturals съдържа хелатиран калций, което го прави по-лесно усвоим от организма.

 

Калцият е един от най-важните минерали в човешкия организъм, играещ множество роли за поддържането на доброто здраве. Известен е като укрепващ костите минерал. В продукта на Webber Naturals са включени хелатните форми на калций (т.е. карбонат, цитрат, фумарат, малат и сукцинат), които навлизат по-ефективно в клетките на организма и се усвояват по-лесно.

Калцият е основен структурен минерал от ключово значение за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби. Костите са динамични живи тъкани, които постоянно се регенерират. До навършване на 30-годишна възраст костите увеличават плътността и масата си. След тази възраст се разграждат по-бързо, отколкото се възстановяват. Това може да доведе до остеопороза и фрактури. Ежедневният прием на калций в комбинация със здравословна диета и физическа активност, може да намали риска от развитие на остеопороза.

Ultra Calcium от Webber Naturals е формула без ГМО, която е подходяща за вегетарианци и вегани. Тази формула с повишена абсорбция осигурява добър прием на този основен минерал и го прави по-лесен за използване от клетките на тялото, за да помогне за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби.

Ultra Calcium не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, захар, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, черупчести, животински продукти, ядки, глутен или ГМО

Супериконимичната опаковка е достатъчна за период от 5 до 9 месеца при прием по 1 таблетка 1 или 2 пъти дневно, по време на хранене, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.

 

 

 Съставки:                       (в 1 табл.)                  дн.доза          NRV%

Калций                            650 mg                    1300 mg           163%

   (карбонат, цитрат, фумарат, малат, сукцинат)

Микрокристална целулоза, обвивка (въглехидратна гума, глицерин), кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, захар, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, черупчести, животински  продукти, ядки, глутен или ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите.

Забележка:Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1 таблетка 1-2 пъти дневно, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Canada