WEBBER NATURALS/ Ултра Калций 650 mg + Витамин D3 400 IU/ 280 таблетки

WEBBER NATURALS/ Ултра Калций 650 mg + Витамин D3 400 IU/ 280 таблетки

42.23 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001743
Наличност: В наличност
Прегледан 455 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

УЛТРА КАЛЦИЙ 650 mg + ВИТАМИН D3 400 IU

Ultra Calcium + Vitamin D3

Хранителна добавка, 280 таблетки

 

 

Ultra Calcium & Vitamin D3 на канадската компания Webber Naturals е натурален продукт спомагащ за намаляване на риска от остеопороза.

Основни ползи:

·         Допринася за намаляване на риска от остеопороза, когато се комбинира със здравословна диета и редовни упражнения.

·         Подпомага здравето на костите и зъбите.

·         Насърчава имунната функция.

·         Съдейства за поддържането на нормална мускулна функция.

·         Съдейства за предотвратяване на калциев дефицит.

 

Ultra Calcium & Vitamin D3 на Webber Naturals съдържа хелатиран калций, което го прави по-лесно усвоим от организма, в комбинация с витамин D.

 

Калцият е един от най-важните минерали в човешкия организъм, играещ множество роли за поддържането на доброто здраве. Известен е като укрепващ костите минерал. В продукта на Webber Naturals са включени хелатните форми на калций (т.е. карбонат, цитрат, фумарат, малат и сукцинат), които навлизат по-ефективно в клетките на организма и се усвояват по-лесно. Калцият работи синергично с други хранителни вещества, особено с витамин D, за укрепване на костите и зъбите. Същевременно витамин D улеснява усвояването му.

Ежедневният прием на калций и витамин D в комбинация със здравословна диета и физическа активност, може да намали риска от развитие на остеопороза.

В рандомизирано, кръстосано проучване, в което са участвали жени в постменопауза, които получавали 1000 mg калциев цитрат плюс 900 IU витамин D дневно в продължение на 12 седмици, е констатирано по-голямо намаление на маркерите за костна резорбция (разграждане) в сравнение с периода, през който не са приемали тези хранителни вещества.

Ultra Calcium & Vitamin D3 е подходящ за вегетарианци и не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, захар, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, черупчести, животински  продукти, ядки, глутен или ГМО.

Супериконимичната опаковка е достатъчна за период от 5 до 9 месеца при прием по 1 таблетка 1 или 2 пъти дневно, по време на хранене, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.

 Съставки:                       (в 1 табл.)                  дн.доза          

Калций                            650 mg                    1300 mg         

   (карбонат, цитрат, фумарат, малат, сукцинат)

Витамин D3             400 IU / 10 µg           800 IU / 20 µg

  (холекалциферол)

Микрокристална целулоза, обвивка (въглехидратна гума, глицерин), кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, захар, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, черупчести, животински  продукти, ядки, глутен или ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за поддържане нормалното състояние на костите и зъбите.

Забележка:Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1 таблетка 1-2 пъти дневно, по време на хранене, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Canada