ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ

14.99 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001855
Наличност: В наличност
Прегледан 56 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

ТЕСТ ЗА РАННА БРЕМЕННОСТ

Тестът за ранна бременност, предлаган от Space Health, е изключително чувствителен и надежден диагностичен инструмент, предназначен за откриване на присъствието на човешкият хорион гонадотропин (hCG) в урината. Производството на този хормон започва в началните фази на бременността, когато оплодената яйцеклетка се движи от фалопиевите тръби към матката за оплождане. Тестът може да се извърши три дни преди очакваният начален ден на менструацията.

Този тест служи като инструментален начин за потвърждаване на статуса на бременност в ранния етап, често преди появата на забележими симптоми или закъснение на менструалния цикъл, идеален за жени, които подозират, че може би са бременни или активно се опитват да заченат.

Интерпретиране на резултат

Негативен

hCG/ЧХГ нивата в урината са под границата от 10mUI/mL.

Положителен

Концентрацията на hCG/ЧХГ хормона в урината е равна или по-висока от граничната стойност, което означава бременност. Свържете се с Вашия лекар или специалист.

Техническа спецификация

Тестът за ранна бременност е бързо имунохроматографско устройство, което открива наличието на човешкия хорионгонадотропин ( hCG/ЧХГ) хормон при много ниски концентрации ( 10 mUI/mL гранична стойност)

  • Специфичност – 100%
  • Чувствителност – 100%
  • Точност – 100%

Съдържание

  • 2 бр. Абсорбиращи накрайници
  • Инструкции за ползване