Artesania Agricola/Lindaren diet Cantitina 1200 Lindaren diet/Л-Карнитин/20 ампули за пиене, х 10 ml

Artesania Agricola/Lindaren diet Cantitina 1200 Lindaren diet/Л-Карнитин/20 ампули за пиене, х 10 ml

39.05 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001321
Наличност: В наличност
Прегледан 582 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Lindaren diet Carnitina 1200 / L-Карнитин e хранителна добавка е хранителна добавка от серията Lindaren® на испанската компания Artesania Agricola. Продуктът се предлага в удобна опаковка под формата на ампули за пиене. Формулата включва L-карнитин в комбинация с витамин В6.  Хранителната добавка допринася за поддържането на сърдечно-съдовата система и мозъчната дейност. Приемът на L-карнитин подпомага работата на мускулите и оптимизира енергийния баланс на организма.

 

L-карнитин е химично съединение, което се произвежда естествено в човешкото тяло - основно в главния мозък, черния дроб и бъбреците. Химичното съединение се състои от две основни аминокиселини - лизин и метионин. L-карнитинът играе ключова роля в производството на енергия в човешкото тяло. Приема се под формата на хранителна добавка и притежава многобройни здравословни ползи. Препоръчва се при различни състояния: сърдечно-съдови заболявания, захарен диабет, еректилна дисфункция и други. Продуктът действа благоприятно върху артериалното кръвно налягане, нивото на кръвната захар, инсулиновата чувствителност, баланса на липидите в кръвта и възпалителните процеси в организма.

 

Приемът на хранителното вещество действа благоприятно върху:

 

  • производството на клетъчна енергия;
  • антиоксидантния капацитет на организма;
  • антиоксидантната защита на организма;
  • възпалителните процеси в тялото.

 

Здравословни ползи от приема на Lindaren diet Cantitina 1200 / L-карнитин:

 

      Подпомага изгарянето на мазнините

L-карнитин намалява количеството на мазнините в тялото, а заедно с това съхранява и спомага за премахване на висцералната коремна мазнина. Засилва метаболизма и подпомага отслабването.

 

      Подобрява репродуктивната функция

Приемът на L-карнитин подобрява мъжкия фертилитет и помага при синдром на поликистозните яйчници, наблюдаван в някои жени.

 

      Оптимизира работата на черния дроб

L-карнитинът има благоприятен ефект при чернодробни заболявания. Хранителното вещество има способността да намалява нивата на амоняк в тялото и да подобрява чернодробната функция.

 

      Поддържа когнитивната дейност

L-карнитинът има благоприятен ефект върху когнитивните способности  - подобрява паметта и вниманието.

 

      Подпомага енергийния баланс

L-карнитин повишава енергийните нива на организма и увеличава количеството на изгорените мазнини по време на тренировка.

 

      Поддържа мускулната функция

L-карнитинът намалява натрупването на млечна киселина в мускулите. Изчистването на мускулния лактат помага на тялото да се възстанови бързо след тренировка, а заедно с това подобрява тонуса и енергийния баланс в организма.

 

      Подпомага имунната функция

L-карнитинът подпомага работата на имунната система и действа като антиоксидант.

Съставки:                      (в 1 амп.)    (дн.доза)     NRV%

Л-Карнитин 1200 mg 1200 mg

Витамин В6 1.4 mg 1.4 mg 100%

Вода, л-карнитин, лимонена киселина, натурален аромат на лимон, пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), ацефулфам К, сукралоза, неохесперидин.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален метаболизъм.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: Да се изпива по 1 ампула веднъж дневно. За по-голяма ефективност приемайте 1 час преди тренировка или физическо натоварване.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A, Испания