Artesania Agricola/Linderen diet Termogen/60 капсули

Artesania Agricola/Linderen diet Termogen/60 капсули

58.75 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001323
Наличност: В наличност
Прегледан 777 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Редуцира теглото като изгаря мазнините.

 

Linda ren diet Termogen на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който ефективно намалява теглото като благодарение на активните си съставки забързва метаболизма и по този начин изгаря натрупаните излишни мазнини. При прием капсулите превръщат храната в енергия.

 

Тези полезни свойства се дължат на съдържащите се в Linda ren diet Termogen екстракати от горчив портокал, карнитин, корен на колеус форсколий , кофеин и капсаицин Capsimax.

 

Екстрактът от горчив портокал е известен със слабителните си свойства. Освен че редуцира теглото, спомага и за доброто здраве на кожата. Ефектът от него се дължи на на растителните съединения протоалкалоиди, който контролират апетита. Притежават и противовъзпалителни и антивирусни свойства.

 

Колеус форсколий благодарение на биоактивната си съставка форсколин играе важна роля в процеса на редуциране на теглото, като повишава тестостерона и клетъчните нива на молекула, наречена цикличен аденозин монофосфат.

 

Положително за загубата на тегло влияе и Л-карнитинът. Той спомага на тялото да преобразува мазнините в енергия. Освен това подобрява мозъчната функция, заздравява сърцето и намалява мускулната болка.

 

Действието на Linda ren diet Termogen се допълва и от кофеин и капсаицин. Те съдействат за повишаване енергийния метаболизъм на организма. Идеални средства са за поддържане на теглото. Свойствата им идват от способността да увеличават консумацията на кислород от органите, тъканите и мускулите и да повишават телесната температура.

 

  изгаря натрупаните мазнини;

  спомага за задържане на килограмите;

  съдейства за доброто здраве на кожата;

  подобрява мозъчната функция;

  укрепва сърцето.

 

 

Действие:

 

Linda ren diet Termogen на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който изгаря натрупаните излишни мазнини и съдейства за задържане на постигнатите резултати след отслабване. В същото време укрепва сърцето и подобрява мозъчните функции.

 

 Съставки:                                (в 1 капс.)  (дн.доза / 2 капс.)

Форсколий (екстракт)                 100 mg           200 mg

/Coleus forskohlii/

Горчив портокал (екстракт)         100 mg          200 mg

/Citrus aurantium/

Капсикум  (екстракт)                     50 mg           100 mg

/Capsicum annuum/

Л-Карнитин (тартарат)                  150 mg          300 mg

Кофеин                                         125 mg         250 mg

Л-Карнитин (тартарат), кофеин, растителна капсула (хидроксипропилметил целулоза), оцветители (железни оксиди и хидроксиди), микрокристална целулоза, форсколий (екстракт от корен) 20%, екстракт от плод на горчив портокал (6% синферин), eкстракт от плод на капсикум (2% капсацаин), магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсула дневно, сутрин, 30-60 минути преди закуска (или преди  първото хранене).

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A, Испания