Artesania Agricola/Reguplus/20 ампули за пиене

Artesania Agricola/Reguplus/20 ампули за пиене

42.62 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000885
Наличност: В наличност
Прегледан 464 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Поддържа електролитния баланс.

Хранителната добавка Reguplus осигурява нормалния електролитен баланс в организма. Той е изключително важен за правилното функциониране на организма, защото отговаря за почти всичко, което се случва в тялото. Отговаря за процесите на хидратация и дехидратация. От него зависи нормалната функция на нервната система и мускулите.

Положително въздействие на продукта върху организма се дължи на елементите в състава му- натрий, калий, магнезий, калций. Те притежават свойството да се разтварят в течности и да създават електрически заредени йони, като по този начин помагат за поддържането на правилния електролитен баланс.

Натрият отговаря за поддържане на баланса на течности в тялото. Дефицитът на натрий в организма може да доведе до срив във функциите на бъбреците. Той съдейства за намаляване на кръвното налягане и намалява риска от сърдечен удар и диабет. Подобрява здравината на костите и понижава лошия холестерол. Балансът между нивата на калий и натрий е основа на клетъчния гредиент.

Калият играе роля в правилния баланс между киселини и основи в тялото. Съдейства и за преодоляване на проблема със задържането на вода. Подпомага правилното функциониране на мускулите и сърдечно-съдовата дейност. Редуцира риска от инсулт и остеопороза.

Магнезият помага за процеса на превръщане на храната в енергия. Освен това подобрява мозъчната функция и намалява възникването на депресивни състояния. Намалява възпалението и подобрява качеството на съня. Грижи се и за заздравяването на костите.

Калцият регулира кръвното налягане, предотвратява кръвосъсирване и заздравява костите и зъбите. Контролира секрецията на хормони

         хидратира организма

         нормализира електролитния баланс

         подобрява кръвообращението и мускулната дейност

         подпомага правилното функциониране на сърцето

         подобрява съня

         помага за преодоляване на депресивни състояния

         заздравява костите и зъбите

Действие

Хранителната добавка Reguplus на испанската компания Artesania Agricolа Reguplu е идеална за хора, подложени на физиологичен стрес, заради който страдат от нарушен калиево-натриен баланс. Повлиява положително както в случаите на задържане на течности, така и при дехидратация. Подобрява съня, заздравява костите и се грижи за правилния електролитен баланс в организма.

Съставки:                     (в 1 ампула / 5 ml)          (дн.доза)

Натрий                                0.218 mg                        0.218 mg

Калий                                   0.100 mg                       0.100 mg

Магнезий                               0.264 mg                      0.264 mg

Калций                                  0.419 mg                      0.419 mg

Вода, стабилизатор (глицерин), калциев лактат, магнезиев глюконат, магнезиев хлорид, натриев хлорид, калиев сулфат.

Приложение:  Течни микроелементи, допринасящи за поддържане на нормалния електролитен баланс в организма.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 ампула дневно, на празен стомах или преди хранене. Оставете в устата за около 30 секунди и преглътнете.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания