Artesania Agricola/Rumex4/Диуретична билкова смес

Artesania Agricola/Rumex4/Диуретична билкова смес

13.58 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000895
Наличност: В наличност
Прегледан 497 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Действа като диуретик и подобрява работата на бъбреците.

Хранителната добавка Rumex 4 притежава силно изразено диуретично действие, благодарение на което подобрява функционирането на бъбреците, спомага за редуцирането на отоците и намаляването на теглото.

Свойствата й се дължат на екстрактите от царевична коса, бреза, мечо грозде и троскот.

Царевичната коса е силен диуретик с мощно антиоксидантно действие. Освен, че пресича процеса на задържане на течности, намалява и отоците. Спомага за правилното функциониране на пикочния мехур и уринарния тракт, като по този начин стимулира

работата на бъбреците. Благодарение на това, че извежда излишните течности от организма, царевичната коса понижава кръвното налягане и регулира холестерола.

Бялата бреза съдържа етерично масло, дъбилни вещества, сапонини (гликозиди), танини (естествени растителни молекули), витамин С и минерални соли. Тези нейни съставки са отговорни за силното й антиоксидантно действие. Тя е диуретик и спомага за пречистването на кръвта. Употребата й води и до загуба на излишното тегло.

Друго ефективно средство срещу задържането на вода също влиза в състава на Rumex4 - мечото грозде. То насърчава работата на  бъбреците, увеличава потока на урината, изчиства тялото от шлаките и не позволява на солта да се абсорбира от телесните тъкани. Успокоява и заздравява стените на отделителната система. Облекчава състояние като  цистит, уретрит, пиелит на бъбреците, пясък в бъбреците и пикочния мехур.

Троскотът притежава диуретично, патогонно, холеретично, слабително и заздравяващо действие. Подобрява потока на урината и спомага за лечението на камъни в бъбреците.

         изхвърля излишните течности от организма

         подпомага функциите на бъбреците

         регулира теглото

        съдейства за поддържане на нормална сърдечна дейност

        регулира обмяната на веществата

Действие

Хранителната добавка Rumex 4 на испанската компания Artesania Agricolа нормализира  физиологично изхвърляне на излишните течности от тялото и подкрепят отделителните функции на организма. Повишава отделянето на урина и намалява отоците в крайниците. Затова се препоръчва при хора, страдащи от задържане на течности в следствие на заболяване. Полезна е за тези, които страдат от високо кръвно налягане, цироза на черния дроб, бъбречна дисфункция, камъни в бъбреците и диабет. 

Съставки: Царевични стигми /Zea mays L (40%)/ , бреза / Betula pendula (20%)/, мечо грозде /Arctostaphlylos Uva-ursi/ (20%), троскот /Grama Cynodon dactylon Pers. (20%)/

Начин на приготвяне: В 200 ml гореща вода добавете 1 чаена лъжица от сместа и запарете 5-10 минути.

Съхранение: На хладно и сухо място!

 Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания