Artesania Agricola/Verdium/Зеленоуста мида/84 капсули

Artesania Agricola/Verdium/Зеленоуста мида/84 капсули

40.71 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000861
Наличност: В наличност
Прегледан 626 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Заздравява ставите и връща свободата при движение.

Хранителната добавка Verdium възвръща свободата на движение при хората, страдащи от проблеми със ставите. Тя ги заздравява, регенерира ставния хрущял и редуцира възпалението.

Основният елемент в хранителната добавка за подобряване състоянието на хора, страдащи от проблеми със ставите, е зеленоуста мида. Тя не просто облекчава болките, но увеличава резистентността на ставите към компресия.

Екстрактът от зеленоуста мида е богат на глюкозаминогликани. Те представляват дълги, неразклонени полизахариди, които имат свойството да привличат вода и по този начин действат като лубрикант в междуставното пространство. Освен това подпомагат и процеса на синтез на синовиална течност и увеличават резистентността на ставите към компресия. Богат е и на омега-3 мастна киселина, която притежава противовъзпалително действие.

Липринол, който се съдържа в зеленоустата мида, е от ключово значение за подвижността на ставите. Притежава имуномодулиращи свойства, които пренастройват действието на имунната система към подтискане на съществуващото възпаление. Антиоксидантите пък

помагат за контрола на свободните радикали.

Изследванията доказват, че екстрактът от зеленоуста мида стимулира клетките да поправят повредения хрущял и съединителна тъкан.

За разлика от повечето лекарства против артрит, хранителната добавка  Verdium не предизвикват колит и язва на стомаха, няма и други странични ефекти. Натуралните съединения в зеленоустата мида предпазват и не дразнят деликатната лигавицата на стомаха.

          намалява болките в ставите

           спомага за регенерацията на ставните хрущяли

           притежава силен противовъзпалителен ефект

           подпомага натоварването на ставите при физически усилия

           забавя стареенето на клетките

           повишава имунитета

Действие

Хранителната добавка Verdium испанската компания Artesania Agricolа е продукт, който помага за облекчаване на  болките при нарушена функция на опорно-двигателния апарат. Затова се препоръчва да се използва при напредване на възрастта, силни физически натоварвания, последиците от застоял начин на живот и спортни травми. Помага при проблеми със ставите на колената,  ставите на гръбначния стълб и тазобедрените стави. Притежава силен противовъзпалителен ефект и забавя стареенето на клетките.

Съставки:                                          ( в 1 капс.)   (в 2 капс.)  (в 3 капс./дн.доза)

Екстракт от зеленоуста мида                   500 mg           1000          mg 1500 mg

Екстракт от зеленоуста мида  Greenshell® (желатинова капсула, оцветител (патентно синьо V, титаниев диоксид, железни оксиди и хидроксиди), стабилизатор (микрокристална целулоза), емулгатори (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващи агенти (силициев диоксид).

Приложение:  Допринася за поддържане на нормалното състояние на ставите.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула 1-3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания