Nutricost/Pregnenolone/Прегненолон/30 mg/120 капсули

Nutricost/Pregnenolone/Прегненолон/30 mg/120 капсули

51.20 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2001363
Наличност: В наличност
Прегледан 438 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Pregnenolone / Прегненолон 30 mg, 120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва Прегненолон в оптимална доза за една капсула. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за поддържане на нормален хормонален баланс.

 

Прегненолонът е стероиден хормон, който играе ключова роля в производството на други стероидни хормони, включително прогестерон, DHEA и естроген. Химичното вещество се намира естествено в човешкото тяло, но хората го приемат и под формата на хранителна добавка заради многобройните му здравословни ползи.

 

Прегненолон се използва при следните състояния:

·                умора и нужда от повишена енергия; 

·                болест на Алцхаймер и за подобряване на паметта; 

·                травми и наранявания; 

·                стрес и за подобряване на имунната защита;

·                кожни заболявания, включително псориазис и склеродермия;

·                менопауза и при предменструален синдром.

 

Прегненолонът се използва и за изостряне на паметта, намаляване на стреса, стимулиране на имунната система, насърчаване на детоксикацията, предотвратяване на развитието на сърдечно-съдови заболявания и забавяне на процеса на стареене.

 

Здравословни ползи:

 

·       Памет

Клиничните изследвания показват, че прегненолонът спомага за предпазване на организма от настъпването на когнитивен спад, свързан със стареенето. Хората с по-ниски нива на прегненолон са по-склонни да страдат от дефицит на паметта, разстройства на настроението и дори някои психични състояния. Добавката подобрява мозъчната дейност, като коригира уврежданията в когнитивните функции.

 

·       Депресия

Прегненолонът може да спомогне за облекчаване на депресията. Химичното съединение може да редуцира симптоми като тревожност и безпокойство чрез лечение на аномалии в някои компоненти на мозъчните клетки.

 

·       Шизофрения

Прегненолонът е обещаващ при лечението на шизофрения. Химичното вещество може да е от полза за пациенти с това състояние, тъй като повлиява синтеза на стероидни съединения в главния мозък, имащи отношение към симптомите. Прегненолонът действа като повишава мозъчните нива на гама-аминомаслена киселина.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

 Съставки:                        (в 1 капс.)           (дн.доза)

Прегненолон                      30 mg                     30 mg

Оризово брашно, хипромелозна капсула.

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален хормонален баланс.

Забележка: Да не се използва при бременност или кърмене.Ако страдате от фамилна обремененост, рак или уголемяване на простатата , сърдечни заболявания, ниски нива на добрия (HDL) холестерол и/ или прием на медикаменти и други хранителни добавки, задължително се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®USA