Double Wood/ESSENTIAL DIGESTIVE ENZYMES/ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ/180 капсули

Double Wood/ESSENTIAL DIGESTIVE ENZYMES/ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ/180 капсули

67.82 лв.
ОНЛАЙН ЦЕНА
Производител:
Код на продукта: 2000958
Наличност: В наличност
Прегледан 618 пъти
Обявените цени са валидни само при покупка онлайн
и може да се различават от цените във физическите ни обекти!

Описание на продукта

Essential Digestive Enzymes / Храносмилателни ензими e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.

 

Храносмилателните ензими са от съществено значение за храносмилането и поддържането на цялостното добро здраве на организма. Те помагат на тялото да абсорбира хранителните вещества от храните, които консумирате. Без тях определени храни могат да доведат до неприятни симптоми, хранителна непоносимост или хранителни дефицити.

 

Как действат храносмилателните ензими?

 

Храносмилателните ензими са съединения, които помагат за разграждането на молекули като мазнини, протеини и въглехидрати на по-малки частици, които могат да бъдат по-лесно усвоени от тялото. Въпреки че тялото може да произвежда тези ензими самостоятелно, понякога те не са в достатъчно големи количества и това води до храносмилателни разстройства като непоносимост към лактоза, например. При подобни храносмилателни проблеми, причинени от липса на ензими, добавянето им може да бъде много полезно, а понякога и жизненоважно.

 

Храносмилателните ензими обикновено се препоръчват на хора, които страдат от панкреатит, рак на панкреаса и кистична фиброза. Те могат също така да помогнат при проблеми с храносмилателната система, включително цьолиакия, болест на Крон и синдром на раздразненото черво.

 

Essential Digestive Enzymes съдържа оптимални количества от най-важните 10 храносмилателни ензима:

• Бромелаин – 4 GDU

• Лактаза – 200 ALU

• Инвертаза – 300 SU

• Липаза – 400 FIP

• Папаин – 1000 TUG

• Глюкоамилаза – 4 AG

• Амилаза – 200 SKB

• Малтаза – 300 DU

• Целулаза – 400 CU

• Неутрална протеаза – 4000 PC

 

Здравословни ползи от приема на продукта:

 

      ПОДПОМАГА ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНОСМИЛАНЕ - хранителната добавка съдържа най-важните ензими, използвани от тялото за разграждане на храната. Продуктът допринася за оптималното усвояване на хранителните вещества в приетата от организма храна;

 

      СЪДЪРЖА 10 ОСНОВНИ ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМА - формулата на продукта на Double Wood съдържа 10 от най-важните храносмилателни ензими, необходими за поддържането на добро храносмилане;

 

      ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ – хранителните добавки на компанията Double Wood Supplements се произвеждат в САЩ и се тестват щателно, за да се гарантират техните чистота и ефективност;

 

      Формулата не съдържа соя, глутен и ГМО.

 Съставки:        (в 2 капс.)         ( дн.доза)

VitaZyme            800 mg               800 mg

смес от храносмилателни ензими: бромелаин (4 GDU), лактаза (200 ALU), инвертаза (300 SU), липаза (400 FIP), папаин (1000 TU), глюкоамилаза (4 AG), амилаза (200 SKB), малтаза (300 DU), целулаза (400 CU), неутрализирана бактериална протеаза (4000 PC).

Желатинова капсула, микрокристална целулоза, малтодекстрин, картофен декстрин, силициев диоксид.

Не съдържа: ГМО, глутен.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално храносмилане.

Забележка: Да не се използва от бременни, кърмещи или лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1 капсула 1-2 пъти дневно (сутин и вечер).

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA